ZAŠTO VIRTUELNI ASISTENT?

Imate znanje i veštine? Nemate posao? Imate porodicu, a želite da radite? Deluje neverovatno, ali da, moguće je i to u Srbiji.

Ovaj posao se radi od kuće ili sa bilo kog drugog mesta, sami organizujete svoj dan i radite onoliko koliko Vam druge obaveze dozvoljavaju.  I ne, ne radi se o reklamiranju, već o pravom poslu i novom zanimanju – Virtuelni Asistent.

ŠTA JE POTREBNO?

ŠTA SVE RADI VIRTUELNI ASISTENT?

ADMINISTRACIJA

 Vođenje poslovnih knjiga, priprema izveštaja, istraživanje tržišta, računovodstvo, obrada poslovnih dokumenata…

DRUŠTVENE MREŽE

Objavljivanje novih proizvoda/usluga kompanije za koju radiš. Promocija istih na Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u…

RAD NA WEBSITE-U

 Pisanje novih tekstova ili objavljivanje prethodno napisanih. Ažuriranje kompletnog sajta.

LIČNI ASISTENT

Pomoć oko planiranja putovanja, rezervacija smeštaja, avio karata, ulaznica za pozorište, ugovaranje ličnih obaveza.

KLIJENTI SU UVEK NA DOBITKU PRILIKOM ANGAŽOVANJA VIRTUELNOG ASISTENTA

VIRTUELNI ASISTENT JE JEFTINIJI?

Kompanije širom sveta, pa i u Srbiji sve više koriste usluge Virtuelnog Asistenta iz prostog razloga. Neuporedivo je isplativije angažovati nekog da uradi određeni zadatak i platiti ga/je po učinku. Sve manje je onih koji zapošljavaju radnike u stalni radni odnos, jer im se bukvalno NE ISPLATI.

VIRTUELNI ASISTENT SE VIŠE ZALAŽE?

Možda zvuči glupo, ali mnoga istraživanja pokazuju da se osobe angažovane za tačno određeni zadatak ili projekat više zalažu za uspešan ishod istog. S tim u vezi, klijent je svestan da će Virtuelni Asistent dati sve od sebe da izvrši zadatak što je moguće bolje, kako bi ga klijent angažovao i sledeći put. 

VIRTUELNI ASISTENT JE UVEK TU?

Da, Virtuelni Asistent nema radno vreme, ukoliko to ne želi. S obzirom da sam organizuje svoje aktivnosti tokom radnog dana, Virtuelni Asistent će uvek izaći u susret klijentu i biti dostupan kad to klijentu najviše odgovara. Pre zvaničnog početka radnog vremena ili posle. 

DETALJI OBUKE

Program se sastoji iz 4 Modula. Digitalno izdanje Vam omogućava pristup bilo kad, bilo gde.

PAUZA ZA KAFU

Kao iskusan Virtuelni Asistent, supruga i majka dvoje dece, uvek sam i ostajem nepopravljivi životni optimista, jer samo tako mogu doći do cilja. Svoje iskustvo i znanje koristim kako bih obezbedila što bolje i kvalitetnije uslove života sopstevnoj porodici, ali i sebi samoj. Cilj mi je da pomognem onim ženama, koje pored uloge supruge i majke, žarko žele da imaju uspešnu karijeru, a samim tim da budu srećnije i ispunjenije i uživaju u svakom pojedinačnom danu.  U slobodno vreme, volim da čitam, a sve više i da slušam audio knjige, obožavam da pravim torte i naravno jedem iste. Ne propuštam dečije priredbe, rođendane, putovanja, odlaske kod prijatelja i rođaka.

OČEKUJEM VAŠA PITANJA!